fbpx

ДРОПШИПИНГ. КАК РАБОТИ?

Започнете дропшипинг на вашия онлайн магазин с Prestashop, Magento, Woocommerce, OpenCart и друга платформа. Разберете как работи приставката DROPHUG!

 • 1. Синхронизация със склада
  Наличността на продуктите се синхронизира автоматично със склада на вашия доставчик. Няма риск от продажба на продукти, които вече не са налични.
 • 2. Импортирайте продукти във вашия онлайн магазин
  Импортирайте продукти от складовете на вашите доставчици само с няколко кликвания. Изберете вашия език и импортирайте продуктовия лист със снимки и информация за всеки продукт.
 • 3. Организирайте категориите автоматично
  Дпбавяте продукти към категории във вашия онлайн магазин, автоматично чрез етикети / атрибути. Организирайте магазина си по гъвкав и непосредствен начин.
 • 4. Променяте ценовия марж
  Изберете своя собствена линия на ценови диапазон. Взаимствайки от цената на едро, публикувате актуални цени, като лесно променяте маржа си и съответно крайната клиентска цена.
 • 5. Управление на езика
  Импортирайте каталога на предпочитания от вас език. Поддържа се многоезично управление. Можете лесно да прекроите вашия онлайн магазин и да предлагате вашите продукти в други държави.

ПЛАТФОРМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДРОПШИПИНГ КОМПАНИИ

Собственик сте на склад? Искате да привлечете повече дистрибутори? Искате автоматично да подавате информация за вашите продукти и наличности?

РЕШЕНИЕТО Е ПРЕД ВАС!

Платформата DROPHUG

Какви са предимствата?

Продавайте на компании директно онлайн с b2b електронна търговия

 • Продавайте по целия свят
 • Станете най - конкурентният доставчик с вашия онлайн дистрибутор.
 • Вашите дистрибутори имат постоянно актуализиран онлайн каталог и наличност.
 • Управлявате склада си лесно и в реално време.
 • Намалявате разходите за управление на клиентите и увеличавате оборота си.
Само за 1400 BGN

КАК РАБОТИ?

DROPHUG е b2b платформа за електронна търговия, която може да бъде свързана директно към вашата система за управление.
Лесно управлявайте поръчките, пристигащи от цял ​​свят и организирайте пратките с няколко кликвания.
Продуктите се публикуват с всички технически паспорти и основна информация за вашите дистрибутори и клиенти.
С DROPHUG Dashboard можете да проверите тенденцията на оборота и всички основни показатели за успех на вашия бизнес в онлайн продажбите.
Технически характеристики

DROPHUG е b2b платформа за електронна търговия, предлагана в режим SaaS, идеална за средни и големи компании. Предлага в едно решение всичко, от което се нуждаете, за да продавате b2b на онлайн пазара

Внос на продукти директно от системата за управление с реална наличност на продукти на склад.

Автоматизация на междуканален маркетинг, базирана на дейностите на един регистриран потребител, които гарантират увеличение на продажбите и увеличаване на оборота за всеки клиент.

Усъвършенствано управление на складове с партидно натоварване, за оптимизиране на запасите и физическо събиране на стоки в склада.

Табло за управление с KPI на b2b електронната търговия, което ви позволява да правите маркетинг, управляван от вашите данни, и да оптимизирате рекламната инвестиция във всички медийни канали.

Платформа за изпращане и управление на бюлетини със статистически данни за промени, които проследяват всички дейности от отварянето на имейла до закупуването, на единната справка за електронна търговия.

Пълно управление на съдържанието на сайта чрез интегрирана CMS .

Финкции на DROPHUG.

С функциите на дропшипинг платформата можете да печелите пари с електронна търговия, предлагайки на дистрибутори възможността да продават онлайн, без да имат склад.

Функциите на дропшипинг платформата позволяват споделяне на вашия каталог за електронна търговия (продукти, описания, изображения, наличност на стоки) и ваши складове или складове на трети страни, които искат да продават онлайн, без да инвестират в собствен склад.

Използвайки платформата ни за дропшипинг и предоставяйки на вашите дистрибутори приставката ни за техните платформи за онлайн магазини, предлагате на партньорите си възможността да:

 • продават без инвентарни разходи
 • нямат непродадени стоки: те купуват от вашия склад само това, което успеят да продават
 • импортирате вашия продуктов каталог, снимки и описания в техния онлайн магазин
 • имат големи маржове на печалба, като могат да управляват единичната поръчка с цени на едро.

Благодарение на дропшипинг платформата ни ще бъдете доставчик на усъвършенствана услуга, която позволява споделянето на вашия склад, увеличавайки продажбите на вашия бизнес  и непрекъснатото закупуване на вашите стоки от трети страни.

Платформата за дропшипинг позволява:

 1. Споделяне на каталога (продукти, описания, изображения, наличност) на вашия склад. 
 2. Автоматизирано управление на абонаменти и разрешения за дропшипър
 3. Дебит на абонаментни такси – ако изисквате такива
 4. Възможност за управление на подготвен кредит за ускоряване на процеса на изпълнение на поръчките на дропшипър – дистрибуторите имат възможност да ви предоставят определена сума като буфер за продуктите които те ще продават.
 5. Интеграция с счетоводни и складови софтуери за автоматично фактуриране и изпълнение на сумата на поръчката на дропшипър

DROPHUG плъгина е разработен за Magento, Prestashop, Shopify, WordPress, OpenCart и много други платформи за онлайн магазини. 

Вие сте дропшипинг компания и желаете да оперирате с нашата платформа?