fbpx
0
Завършени проекти
0
Онлайн магазина
0
Уеб сайта
0
Видео реклами

Големите неща в бизнеса никога не се правят от един човек.Те се извършват от сплотен екип от хора.

WebHug - Bulgaria
design Agency .

  • Мисия
  • Визия
  • История
Ние винаги се стремим към пълен, напълно функционален, модерен и оригинален резултат. Нашите знания, идеи и опит са на ваше разположение, за да ви помогнат да трансформирате някогашния статичен и нефункционален уебсайт в най-гъвкавия и динамичен мрежов инструмент, който някога сте могли да притежавате! Избирайки нашия екип, ще намерите правилното решение, което напълно да отговори на вашите нужди!
Членовете на нашия екип работят и се развиват всеки ден, като си сътрудничат творчески, обменят знания и идеи, постигайки възможно най-добрия резултат за всеки проект. Чрез директна комуникация с креативни хора, които ни се доверяват, ние създаваме уебсайтове и електронни магазини, които „сърфират“ в интернет с възможно най-добри перспективи!
WebHug отваря врати в малък подземен гараж в Херфорд, Англия. Сега е компания с голям капацитет развиващ се в 5 държави и продължава своя разтеж. В България WebHug отваря врати в началото на 2016 година в София. През 2018 година разширява дейността си и и отваря офис и в Стара Загора. Сега е една от водещите компании в страната.
От 2008 година, WebHug развива успешно своята дейност в Англия, България, Гърция, Германия и Белгия, предоставяйки на своите клиенти качествени услуги с които да развият своя бизнес в интернет. Клиенти на компанията са от най-големите бизнес, икономически и социални сектори като:

Нашите бизнес партньори,
които се довериха професионализма ни.